Nya numret är här!

Hurra, senaste numret är ute! Maxat med vårinspo, ärliga och härliga mamas och livsöden som som väcker all typ av känslor – på en och samma gång.

Kolla vad som landat, sprillans nya numret av mama! Månadens omslagsmama är Julia Bergman, mamma till lilla Milan, 4. För mama berättar hon om krisen efter förlossningen, längtan efter fler barn och om sin mission att visa världen att ”Downs is up”.

– De som väljer bort ett barn med Downs går miste om något, säger hon.

Julia Bergman och Milan

Foto: Isabell N Wedin

Maxat soffmys!

Vi möter svenska Carolina som berättar om hur det är att bli mamma via surrogat och vi tar upp det här med hur en pratar med kidsen om mens, snippan och hur barn blir till. I pappaintervjun berättar Marcus Kowal om hur det är att uppleva det allra värsta – att mista sitt barn och hur man ändå orkar leva vidare.

Vår mamabloggare Vanja Wikström möter stylisten Anna Kubel och pratar kejsarsnitt och vi snackar #intesåkonstigt med Elaine Eksvärd och flera andra fantastiska mammor: hur mycket har hänt sen förra året? Och så peppar vi på med massa härlig vårinspo – med härliga stiltips från Amanda Cannon, Tilda Bjärsmyr, Chrystelle Eriksberger och Sanne Alexandra. Det och en himla massa annat också, såklart! Missa inte!

mama omslag Julia Bergman

Foto: Isabell N Wedin