Morsan matbloggaren
Morsan matbloggaren

Morsan matbloggaren

Bloggen "Tre tjejer i köket" om middagsmat, kokböcker restauranger och vardagslyx..., är helt enkelt en suverän kokbok i nätform!

ELIN ERIKSSON

Ålder: 34. Familj: Sambon Stuart, 31, och dottern Svea, 2, och en sprillans ny bebis som i skrivande stund ännu inte fått nåt namn! Bor: Bromma. Gör: Bloggar om mat på sajten ragazze.se tillsammans med tre kompisar.

Tips när barnen matvägrar: "Det första Svea berättar på morgonen är vad hon vill ha till frukost, så vi har haft tur som fått en riktigt matintresserad tjej. När hon är sjuk så kan det däremot vara lite gnälligt, men oftast kan hon inte låta bli att äta när hon känner doften av nybakat bröd! Så det är ett bra tips."

Snabbt och näringsriktigt mellanmål: "Det blir ofta smoothie här hemma. Just nu är Sveas favorit mango/passionsfrukt/apelsin/banan. Istället för socker så kan man smaksätta med kardemumma eller ingefära beroende på vilka bär och frukter som används.

Bloggadress: Tre tjejer i köket, ragazze.se.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer