Vad önskar sig en trött mamma mest av allt? Lugn och ro, så klart!
Vad önskar sig en trött mamma mest av allt? Lugn och ro, så klart! Foto: Unsplash

6 mors dag-presenter till trötta mammor som egentligen bara vill sova

Har du missat att fixa en mors dag-present till dina barns mamma? Eller är du mamma och vill hinta din partner om att du gärna tar emot en gåva på mors dag? Här är 6 presenter som (nästan) alla går att fixa i sista minuten.

1. Presentkort på gellackmanikyr

Det här med att ha målade naglar är bara helt OMÖJLIGT som småbarnsmor. För det första finns det inte en chans att du har tid att låta dem torka innan du måste avstyra ett syskonbråk, för det andra skavs ju nagellacket av på nolltid på grund av att man inte direkt SITTER STIL när man har barn. Nu i corona-tider känns den där egentiden på en salong (som följer Folkhälsomyndighetens råd förstås) extra lockande.

2. En lyxig spaweekend

Okej, hur mycket längtar vi efter lugn och ro och en massage just nu? Även om det dröjer innan man kan nyttja ett presentkort på spa är det ju fantastiskt att ha något att se fram emot. För även om det blir dags först i vinter behöver en stressad mamma komma iväg, lååååångt bort från blöjor och rinnande näsor. 

Foto: Unsplash

3. Hörlurar som stänger ljudet ute

Hörde vi HALLELUJA? Nej det gjorde vi inte för vi hör inget utöver vad vi har i lurarna! Perfekt att stänga ute allt stoj och skrik en stund. Läs mer och köp här.

4. Ett abonnemang på streamingtjänst

Två timmar med favoritserien ostört i sovrummet. Det finns de som skulle kunna döda för det.

5. Klippkort på ostörda varma bad

Ett klippkort på tio badkarsbad som får badas OSTÖRT. Med något gott att dricka. OBS! Partnern eller den som passar barnen ska GÅ UT ur badrummet (och helst från hemmet). Annars funkar det liksom inte.

6. En utekväll med kompisarna (efter corona)

Med låååång efterföljande sovmorgon. OBS, denna utekväll ska ICKE inkräkta på veckosystemet vad gäller läggningar (om ni har ett sådant).

Du kanske även vill kolla in dessa fina sommarkläder att matcha med barnen?
Eller ta reda på varför vi firar mors dag egentligen?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!