Bäst i test: Volymmascarorna som ger flirtiga fransar

Den ska ge mörka, täta (och flörtiga!) fransar – helst på ett kick. mamas Frida Fahrman vet vilka mascaror som ger maximalt med volym!

Ämnen i artikel:

1: Extrem volym

Grandiôse extreme, LancômeBetyg: mmmmm

En perfekt volymmascara som ger en fantastisk finish. Det vinklade skaftet med den nätta borsten gör det enkelt att definiera frans för frans, inga klumpar här inte. Den rasar heller inte ner under ögat och är lätt att tvätta bort. Ett plus för den otroligt snygga förpackningen!Läs mer och köp här.

2: Prisvärd vardagsfavorit

Insane volume lash styler, IsadoraBetyg: mmmmEn otroligt bra definitionsmascara som är enkel att få mycket volym med. Borsten gör att man kommer åt både vid roten och på längden. Den täcker alla strån snabbt och är väldigt prisvärd. Det här är min egen personliga vardagsmascara-favorit.Läs mer och köp här.

3: Volym och längd

Lash sensational, Maybelline New YorkBetyg: mmmmDen lilla borsten gör den här mascaran riktigt bra, du kan jobba upp volym i flera lager med de olika sidorna. Den kortare sidan gör det enklare att komma åt inne vid rötterna och den längre borsten ger volym och längd.Läs mer och köp här.

4: Klassiker

Masterpiece max, Max factorBetyg: mmmmmEn klassisk favorit som ger både definition och volym. Den lite mindre borsten med en svag vinkling gör den lätt att jobba med. Passar perfekt om du har tunna, korta fransar och vill ha ordentligt med volym.Läs mer och köp här.

5: En fullpoängare

The Shock, Yves Saint LaurentBetyg: mmmmmGör verkligen sitt namn rättvisa, för den ger chockerande bra volym! Tunna lager på lager gör att du kan bygga upp perfekta wawawoom-fransar utan att det ser klumpigt ut. Sitter jättebra och dessutom doftar den gott!Läs mer och köp här.

7: Ekologisk vårdande

Conditioning volume 3-D mascara, LashfoodBetyg: mmmm

Ju mer du använder denna vårdande mascara med ”näring” desto bättre mår fransarna – och det fungerar faktiskt! Samtidigt som du tar hand om fransarna får du fin volym och definition. Plus för att den är ekologisk.Läs mer och köp här.

8: Ger färg och fyllighet

O!Mega lash volumizing mascara, Marc JacobsBetyg: mmmmOnt om tid? Den här borsten ger mycket mascara på en gång och du får snabbt och enkelt ordentlig fyllighet och volym. Den separerar ändå fransarna fint och trots att den ger mycket färg så ser det inte klumpigt ut. Den sitter också riktigt bra.Läs mer och köp här.Här hittar du fler skönhetstester:mama nr 9/2017: Mascaramama nr 8/2017: Deodorantmama nr 7/2017: Solpudermama nr 6/2017: BB cream med solskyddsfaktormama nr 5/2017: Brun utan solmama nr 4/2017: Silverschampo- och balsammama nr 3/2017: Volymmascaramama nr 2/2017: Torrschampomama nr 1/2017: Håroljamama nr 13/2016: Ansiktskrämmama nr 12/2016: FoundationAlla produkter i denna artikel är utvalda av mamas redaktion.

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Läs mer

Gör som 60 000 andra mamas - läs vårt magasin! Se erbjudande