Fixa ”bränna” på ett kick med ett bronzepuder – mamas skönhetsredaktör guidar till de bästa produkterna för en solkysst look.

Bäst i test: Solbränna i puderform - Lumene, Clarins, YSL

1. Härligt lyxig förpackning

Ett otroligt lyxigt puder, där bara asken med stor spegel i sig ger full pott. Pudret har mycket svagt lyster i sig, så att det glittrar lagom mycket och ger perfekt glow och ett silkeslent resultat. Passar perfekt för en snabb solbränna eller som rouge.
Läs mer och köp här.

2. Två färger i en

En fin, nätt förpackning med spegel, som innehåller två bruna nyanser – en ljusare och en lite mörkare som man kan använda separat eller blanda. Resultatet blir en matt yta med en snygg färg. Dessutom har den en god svag doft. Bonus för SPF 15!
Läs mer och köp här.

3: Klassiskt matt

Nordic Chic Natural Glow Bronzer, Lumene
Betyg: mmmm
Ett perfekt matt brunt puder. Ger en neutral yta men förstärker den bruna färgen. Ett lätt, klassiskt puder som ger en snyggt solkysst look.
Läs mer och köp här.

Bäst i test: Solbränna i puderform - Viva la Diva, Guerlain, Sensai

4: Bäst för fest!

Ett riktigt partypuder! Pudret har mycket färg och mycket glitter, och passar därför när man vill ha det där lilla extra och glimra rejält. Perfekt också på axlar och nyckelben till sommarens alla fester.
Läs mer och köp här.

5: Ger snygg bränna

Ett klassiskt terrakottapuder med sammetslent resultat. Ett lätt puder med fin pigmentering och lyster. Passar perfekt för att skapa en schyst solbränna, och den blå puderdosan är superfin och lyxig.
Läs mer och köp här.

6: Med hög SPF

Ett härligt bronzingpuder med lyxig känsla. Dosan har både spegel och appliceringssvamp. Ger en matt och silkeslen finish med en lättare färgton. Men bäst av allt: det innehåller SPF 30.
Läs mer och köp här.

Bäst i test: Solbränna i puderform - Isadora, Maybelline

7: En favorit!

Stor härlig förpackning med en stor spegel. Den platta dosan gör den lätt att applicera. Det här är en klassiker som har hängt med länge tack vare att den är så bra och prisvärd. Pudret ger lätt transparens, fin färg och har ett lätt glow i sig.
Läs mer och köp här.

8: Prisvärt & smart

Ett härligt solpuder som innehåller tre olika bruna nyanser. Det gör den lätt att mixa och skräddarsy för att få fram rätt ton. Ger ett matt, snyggt resultat och är dessutom väldigt prisvärd.
Läs mer och köp här.

Alla skönhetsprodukter som fått bäst i test

I varje nummer av mama gör vår skönhetsredaktion ett skönhetstest och listar de bästa produkterna – nyheter som klassiker.

Läs alla skönhetstest här:

Mascara

Hårolja

Deodorant

Solpuder

BB cream med solskyddsfaktor

Brun utan sol

Silverschampo- och balsam

Volymmascara

Torrschampo

Ansiktskräm

mama nr 12/2016: Foundation

Alla produkter i denna artikel är utvalda av mamas redaktion.