Bäst i test: Concealers för trötta mamma-ögon

Hejdå mörka ringar och blemmor! Hitta din nya concealer i mamas stora test och trolla bort sömnlösa vaknätter (i alla fall på ytan).

Ämnen i artikel:

1. Diskret lyster

Instant concealer, ClarinsBetyg: mmmmm

Vi säger bara wow! Den här lättflytande och samtidigt krämiga concealern har återfuktande egenskaper som känns uppfriskande på huden. Produkten är lättapplicerad och ger direkt en uppljusande diskret lyster. ”Inget glitter, ingen skimmer, bara soft lyster”, säger en mama-testare. Fixera gärna med lite puder för att produkten inte ska flyta iväg. Enda minuset, det finns bara ljusa nyanser.Läs mer och köp här.

2. Går att bygga upp

Perfect under eye concealer, IdunBetyg: mmmmm

Förpackningen är en liten söt tub med smal pip som gör det enkelt att dosera. Resultatet är jättefint – semimatt med en hint av lyster. ”Vid första appliceringen upplevs den som lätt täckande men det går att bygga på för mer täckning”, säger en mama-testare. Smälter in i huden och sitter riktigt bra under dagen.Läs mer och köp här.

3. Enkel att jobba med

Beyond perfecting super concealer, CliniqueBetyg: mmmmDen smala spetsen på tuben är ett stort plus. När den (väldigt) lättflytande formulan har torkat blir den semimatt, men inte så täckande. Funkar inte jättebra för att täcka blemmor men som en uppljusande concealer under ögat är den okej. Finns i 18 nyanser.Läs mer och köp här.

4. Neutraliserar hudtonen

Highlighting concealer, SensaiBetyg: mmmmmHar du riktigt mörka mamma-ringar under ögonen? Trolla bort de mörka partierna med den här korrigerande concelern. Effekten är ganska matt så det krävs inget puder för att fixera produkten, men de persikofärgade pigmenten som neutraliserar det blå och lila i hudtonen kan behöva en ljus concealer över för en äkta känsla. Det saftiga priset kanske kan motiveras med de återfuktande egenskaperna?

Läs mer och köp här.

5. Sitter som berget

Invisible flawless concealer, LumeneBetyg: mmmmmHey darling! Den här heltäckande concealern är krämig och smidig att applicera. ”Den mjuka applikatorn gör att det känns som att man svampar på produkten”, säger en mama-testare. Finishen är naturligt matt och bergfast. Finns i tre nyanser – om du matchar någon av dem har du hittat en ny favorit.

Läs mer och köp här.

6. Pudrigt resultat

Ultimate coverage longwear concealer, BeccaBetyg: mmmmmHejdå trötta mamma-påsar under ögonen. Den här flytande concealern har ett uppljusande och pudrigt resultat som effektivt suddar ut ojämnheter. Den tjocka formulan kan kännas lite kakig på torr hud, men för alla med normal till fet hud kan ju det vara önskvärt. Du behöver jobba in den med fingrarna eller svampen för att inte lämna spår. Finns i 16 nyanser.

Läs mer och köp här.

7. Tjock och krämig

Bye Bye under eye, It CosmeticsBetyg: mmmmm

Tjock och krämig concealer som sitter bergfast och heltäckande på huden. ”Man får trycka hårt för att få ut produkten ur tuben och först känns formulan alldeles för tjock”, säger en mama-testare. När produkten väl har smält in i huden är den väldigt smickrande. Den varken spricker eller smular och du behöver inget puder över för att fixera.Läs mer och köp här.Här hittar du fler grymma (och proffstestade) produkter:MascaraHåroljaDeodorantSolpuderBB cream med solskyddsfaktorBrun utan solSilverschampo- och balsamVolymmascaraTorrschampoAnsiktskrämFoundationTestet är sammanställt av mamas skönhetsredaktör Carin Carlgren.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 60 000 andra mamas - läs vårt magasin! Se erbjudande