Hej snålblåst i lekparken! Mota bort höst- och vinterfnaset med en riktigt fuktgivande ansiktskräm. Här är mamas favoriter!

När temperaturen sjunker är vi många som upplever att huden blir torr, finnig och stramar. Då är det dags att fuktboosta rejält. Här är ansiktskrämerna som fått högsta betyg av mamas skönhetsredaktion.

Bäst i test - Ansiktskrämer - La Bruket, Löwengrip care & color, No 7

1. Magisk doft

101 Facial Cream Rich Carrot/Bergamot, L:a Bruket.
Betyg: mmmmm
Morot, bergamott och rosmarin gör att denna ekologiska kräm doftar magiskt gott! Något krämigare och tjockare i konsistensen – trots det torkar den in fort. Dessutom är det en snygg burk att ha på badrumshyllan.
Läs mer och köp här! 

2. Högt SPF

Protect my face facial cream Spf 50, Löwengrip Care & Color.
Betyg: mmmmm
Isabella Löwengrip levererar! Otroligt fuktgivande och behaglig. Passar speciellt för torr och känslig hy. Stort plus för den höga solskyddsfaktorn, perfekt för en dag i skidbacken. Snygg och smidig pumpflaska, dessutom!
Läs mer och köp här!  

3. Klassikerfavorit

Beautiful skin day cream, No 7.
Betyg: mmmmm
En klassisk ansiktskräm, både i doft, konsistens och förpackning. En lätt kräm som känns helt perfekt på huden, och som passar normal till fet hy allra bäst. Solskyddsfaktor 15 gör den här krämen till en daglig favorit för mig. 
Läs mer och köp här. 

best-i-test-ansiktskramer-2

4. Ekologisk i fin flaska

Biohydrate total moisture day lotion, Estelle & Thild.
Betyg: mmmm
Den här ekokrämen är väldigt lätt i konsistensen och har en god, lågmäld doft. Det känns verkligen som om den tillför fukt, huden blir mjuk direkt och inte klibbig. Praktisk pump som doserar en bra mängd! 
Läs mer och köp här! 

5. Prisvärd mjukis

Face day moisturising day cream, Aco.
Betyg: mmmm
Lätt, återfuktande och superbra som makeupbas. Berikad med E-vitamin och naturlig sheaolja. Torkar in fort och gör huden mjuk. Ett stort plus för att den är helt parfymfri – och för att den dessutom är väldigt prisvärd.
Läs mer och köp här! 

6. Praktisk liten tub

Rose day cream light, Dr Hauschka.
Betyg: mmm
Härligt rosendoftande kräm som bara har naturliga ingredienser – fräscht. Lättare och mindre fet än den klassiska Rosencremen, men lika vårdande. Den är lätt att applicera, även om den kan kännas lite klibbig alldeles i början. 
Läs mer och köp här!  

Bäst i test - Ansiktskrämer - Weleda, Nivea

7. För en torrare hy

Smoothing day cream wild rose, Weleda.
Betyg: mmm
Mjuk och len hud på ett kick får du av den här ekorekokrämen, som också sägs motverka fina linjer. Passar en något torrare hy, eftersom den är lite fetare. God doft som dock kan kännas aningen stark, vilket drar ner betyget något. 
Läs mer och köp här! 

8. För känslig hy

Sensitive day cream, Nivea
Betyg: mmm
Klassiker för dig med känslig och torr hy, och till rätt bra pris. En skön och mjukgörande, något fetare, kräm, som reducerar rodnad och stramhet i huden. Parfymfri och med solskyddsfaktor 15. Kommer i en fin burk. 
Läs mer och köp här! 

Alla skönhetsprodukter som fått bäst i test

I varje nummer av mama gör vår skönhetsredaktion ett skönhetstest och listar de bästa produkterna – nyheter som klassiker.

Läs alla skönhetstest här:

Alla produkter i denna artikel är utvalda av mamas redaktion.