Day spa öppnade 2012 så lokalerna är helt nya och fräscha.
Day spa öppnade 2012 så lokalerna är helt nya och fräscha.

Sätt ihop din egen spa-stund på Day spa

På Day spa har man gjort ett besök på spa ovanligt lättillgängligt och prisvärt. En timme kostar 500 kr - och du kan själv välja vad den timmen ska fyllas med.

Spabehandling: 1 timmes valfri kombination av behandlingar. Vi valde ansiktsbehandlingen ”Expressfräsch”, pedikyr, rygg- och axelmassage och liten manikyr med handmassage.

Pris: 1 000 kr.

Var: Day Spa, Sibyllegatan 16, Stockholm.

Webbsida:

 dayspa.se.

Omdöme: Att ”titta förbi” på spa är ingenting man är bortskämd med, och när man stressar mellan jobb och dagis måste man bara välkomna ett drop-in-koncept som dessutom har helt andra priser än vi är vana vid. Här betalar du för den tid dina behandlingar tar och samplar fritt från menyn, som innehåller allt från helkroppsmassage via vaxningar till nagelkonst. En timme kostar 500 kr, oavsett vad du väljer. Väljer man två parallella, lika långa, behandlingar blir priset det dubbla.

Trilla in under lunchen, efter jobbet – helt enkelt när du har lite tid över. Och har du inte det finns barnpassning två dagar i veckan.

Jag börjar med en ansiktsbehandling och får samtidigt pedikyr med underbar fotmassage. Med aromaterapins hjälp flyter jag snabbt bort från vardagens hämta-lämna-rejs och släpper tankarna på eventuella förseningar i t-banan.

Skönt avslappnad fortsätter jag ut till beautybaren för skön rygg- och nackmassage, samtidigt som jag får minipedikyr och handmassage. 

Lokalerna är splitternya och fräscha och i baren får jag sällskap av andra gäster som poppat in för att mjuka upp axlarna eller göra naglarna. Flera har kommit tillsammans med en kompis och passar på att ta en kaffe eller juice under tiden. En mysig skönhetsfika helt enkelt.

När jag återvänder ut i snörusket på gatan känner jag mig lite snyggare och mycket mera avspänd – från topp till tå.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!