Artikeln innehåller köplänkar

Här är första bilderna från systrarna Fahrmans nya hemliga projekt

Sofi och Frida Fahrman lanserar ett nytt gemensamt varumärke med badmode för både vuxna och barn – här är första bilderna.

Sofi och Frida Fahrman har länge hintat om att de har ett spännande projekt på gång tillsammans och nu kan vi äntligen avslöja att de senare i maj lanserar varumärket Seaquelle tillsammans.

Det nya varumärkets sortiment består av badkläder för vuxna och barn, tillverkade av Econyl® som är ett material till 100 % återvunnet av fiskenät och plast som samlats upp från havet. Designen beskriver de som tidlöst elegant, samtidigt som kollektionen håller en hög modegrad och är flirtig med sportiga influenser. Utöver damplagg kommer det att finnas matchande badkläder till barn i storlek 92–122.

– Kvalitén och detaljarbetet i varje plagg är något vi är otroligt stolta över, att våra plagg skall leva över tid ser vi som en naturlig del när vi utvecklar våra kollektioner, säger Frida Fahrman i en kommentar.

Den första kollektionen släpps den 22 maj i Seaquelles egna webbshop samt online hos Åhléns.

Läs fler artiklar om Sofi Fahrman. Här hittar du bland annat en intervju om mardrömsförlossningen av Lily samt Sofis bästa beautytips! 

Och här hittar du artiklar om och av Frida Fahrman. Vi tipsar framför allt om hennes förlossningsberättelse av dottern Line.

Missa aldrig några modenyheter från mama – besök mama.nu varje dag!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!