Electra, 3, med sin nageltokiga mamma Emilia de Poret.
Electra, 3, med sin nageltokiga mamma Emilia de Poret.

Emilia de Poret: "När jag känner mig riktigt trött och glåmig tar jag till solpuder"

Artisten och modeproffset Emilia de Poret bjussar på sina bästa snyggtrick.

Får aldrig nog av:– Nageldesign! Jag går till min nagelguru, Frida Selkirk, två gånger i månaden och inför varje nytt tillfälle ligger det mycket eftertanke och diskussioner bakom hur naglarna ska designas. Jag har korta naglar och använder mig av gelpolish, gärna med grafiska mönster eller mörka naglar som Frida doppar silverfolie i. Naglar är utan tvekan min bästa accessoar.Tre favoriter:

Sachajuan Intensive hair oil (290 kr)– Jag har dille på håroljor och denna klarar jag mig inte utan. Ger perfekt lyster till mitt hår när jag har en ”bad hair day”.

By Terry Baume de rose (390 kr)– Bästa läppbalsamet som vårdar, skyddar från solen, känns skönt och ser snyggt ut.Bioderma Créaline H2O (129 kr)– Äntligen finns denna rengöringsprodukt, som i många år varit makeupartisternas väl bevarade hemlighet, att köpa i svenska webbshoppar.

Mitt snabbaste snyggtrick:

 

– Vår dotter har först nu, vid närmare tre års ålder, börjat sova okej under nätterna och sömnlösheten sätter ju dessvärre sina spår. Ett enkelt knep jag tar till när jag känner mig riktigt trött och glåmig är solpuder, jag använder gärna Bronzing powder från And other stories (150 kr). Solpuder i kombination med lite färg på läpparna gör susen. Nars läppenna Velvet matte lip pencil (240 kr) ger läpparna en fin färg utan att de känns för målade. Men har jag riktigt bråttom kör jag det hederliga ”tanttricket” och sprutar på mig min signaturdoft, Molecule 01 från Escentric molecules (975 kr).

Artikeln har varit publicerad i mama nr 3, 2014.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!