Artikeln innehåller köplänkar

Bäst i test: Fixa rätta kall-blonda nyansen med bästa silvershampot

Med silverschampo trollar du bort det trötta gula ur håret och tar fram fräscha kalla nyanser. mamas skönhetsredaktör Frida Fahrman ger dig bästa tipsen för ett svalt svall.

1: Maximal effekt

Blond angel shampoo och Blond angel conditioner, Kevin Murphy.

Betyg: mmmmm

De här produkterna är fantastiska, tröga i konsistensen och väldigt koncentrerade, vilket gör dem otroligt dryga. Dessutom ger duon maximal effekt. Låter du schampot sitta i en stund, så kan du nästan få till lila toner i ett blont hår om du gillar det. En personlig favorit som jag har använt länge.

Läs mer och köp här.

2: Härlig känsla

Conquer blonde silver shampoo och Conquer blonde silver conditioner, Original Mineral.

Betyg: mmmmm

Det här är ett favoritschampo som ger mig en härlig wow-känsla! Det är superdrygt, doftar himmelskt och har en mörklila ton vilket gör det väldigt effektivt. Även balsamet ger effekt och reder ut på ett bra sätt. Det var nästan som att jag fick ett nytt härligt hår när jag använt det. Men var lite försiktig om du vill undvika att få för lila toner i håret.

Läs mer och köp här.

3: Bra pris!

Cool silver shampoo och Cool silver conditioner, Björn Axén.

Betyg: mmmm

Ger en bra effekt och neutraliserar bort de gula tonerna snabbt, redan efter en till två tvättar. Produkten i sig är väldigt dryg, den färgar därför ganska mycket och snabbt. Den innehåller också uv-skydd och så doftar den riktigt gott.

Läs mer och köp här.

4: Absolut lyx!

Silverati schampoo och Silverati conditioner, Oribe.

Betyg: mmmm+

Dessa två produkter är inte lila, som alla andra silverprodukter, utan faktiskt silvriga med små lila glittertoner i sig. Låt dig inte luras av det – de är riktigt coola och den senaste nyheten på marknaden. Man får ett snyggt skimmer i håret, produkterna känns superlyxiga och doften är magisk!

Läs mer och köp här.

5: Svensktillverkad favorit

Sheer silver shampoo och conditioner, Maria Nila.

Betyg: mmmm

Det här är riktigt effektiva produkter, speciellt efter ett par användningar. De känns skonsamma mot håret samtidigt som de uppnår maximal neutralisering. Håret blir mjukt och fint, men jag upplever dem tyvärr inte som så dryga.

Läs mer och köp här.

ANNONS

6: Snygga förpackningar

Keep my color blond shampoo och treatment, Eleven Australia.

Betyg: mmmm

Bra koncentration och pigment på schampot, vilket ger önskad effekt. Schampot är ganska mörklila, vilket gör det något starkare i pigmenteringen. Det doftar gott av päron. Balsamet är också effektivt, reder ut bra och ger en fin slutfinish. Dessutom gillar jag de snygga förpackningarna.

Läs mer och köp här.

7: Doftar fantastiskt

Silver shampoo och conditioner, Sachajuan.

Betyg: mmmm

Den här doften är min favorit, dessutom är produkten dryg och ger helt rätt effekt. Den känns trots det mild, vårdar och torkar inte ut håret, plus ger en väldigt silkeslen och fin struktur efteråt.Läs mer och köp här.

Alla skönhetsprodukter som fått bäst i test

I varje nummer av mama gör vår skönhetsredaktion ett skönhetstest och listar de bästa produkterna – nyheter som klassiker.

Läs mamas skönhetstest här:

Bäst i test: Mascara 

Bäst i test: Deodorant

Bäst i test: Solpuder

Bäst i test: BB cream med solskyddsfaktor

Bäst i test: Brun utan sol

Bäst i test: Silverschampo- och balsam

Bäst i test: Volymmascara

Bäst i test: Torrschampo

Bäst i test: Hårolja

Bäst i test: Ansiktskräm

Bäst i test: Foundation

Alla produkter i denna artikel är utvalda av mamas redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljare och vissa via affiliatetjänsten Apprl.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!