Med silverschampo trollar du bort det trötta gula ur håret och tar fram fräscha kalla nyanser. mamas Frida Fahrman ger dig bästa tipsen för ett svalt svall.

Bäst i test: Fixa rätta kall-blonda nyansen med bästa silvershampoot

1: Maximal effekt

Blond angel shampoo och Blond angel conditioner, Kevin Murphy.
Betyg: mmmmm
De här produkterna är fantastiska, tröga i konsistensen och väldigt koncentrerade, vilket gör dem otroligt dryga. Dessutom ger duon maximal effekt. Låter du schampot sitta i en stund, så kan du nästan få till lila toner i ett blont hår om du gillar det. En personlig favorit som jag har använt länge.
Läs mer och köp här.

2: Härlig känsla

Conquer blonde silver shampoo och Conquer blonde silver conditioner, Original Mineral.
Betyg: mmmmm
Det här är ett favoritschampo som ger mig en härlig wow-känsla! Det är superdrygt, doftar himmelskt och har en mörklila ton vilket gör det väldigt effektivt. Även balsamet ger effekt och reder ut på ett bra sätt. Det var nästan som att jag fick ett nytt härligt hår när jag använt det. Men var lite försiktig om du vill undvika att få för lila toner i håret.
Läs mer och köp här.

3: Bra pris!

Ger en bra effekt och neutraliserar bort de gula tonerna snabbt, redan efter en till två tvättar. Produkten i sig är väldigt dryg, den färgar därför ganska mycket och snabbt. Den innehåller också uv-skydd och så doftar den riktigt gott.
Läs mer och köp här.

Bäst i test: Fixa rätta kall-blonda nyansen med bästa silvershampoot - Oribe, Maria Nila

4: Absolut lyx!

Silverati schampoo och Silverati conditioner, Oribe.
Betyg: mmmm+
Dessa två produkter är inte lila, som alla andra silverprodukter, utan faktiskt silvriga med små lila glittertoner i sig. Låt dig inte luras av det – de är riktigt coola och den senaste nyheten på marknaden. Man får ett snyggt skimmer i håret, produkterna känns superlyxiga och doften är magisk!
Läs mer och köp här.

5: Svensktillverkad favorit

Sheer silver shampoo och conditioner, Maria Nila.
Betyg: mmmm
Det här är riktigt effektiva produkter, speciellt efter ett par användningar. De känns skonsamma mot håret samtidigt som de uppnår maximal neutralisering. Håret blir mjukt och fint, men jag upplever dem tyvärr inte som så dryga.
Läs mer och köp här.

ANNONS

Bäst i test: Fixa rätta kall-blonda nyansen med bästa silvershampoot - Eleven, Sachajuan

6: Snygga förpackningar

Keep my color blond shampoo och treatment, Eleven Australia.
Betyg: mmmm
Bra koncentration och pigment på schampot, vilket ger önskad effekt. Schampot är ganska mörklila, vilket gör det något starkare i pigmenteringen. Det doftar gott av päron. Balsamet är också effektivt, reder ut bra och ger en fin slutfinish. Dessutom gillar jag de snygga förpackningarna.
Läs mer och köp här.

7: Doftar fantastiskt

Silver shampoo och conditioner, Sachajuan.
Betyg: mmmm
Den här doften är min favorit, dessutom är produkten dryg och ger helt rätt effekt. Den känns trots det mild, vårdar och torkar inte ut håret, plus ger en väldigt silkeslen och fin struktur efteråt.
Läs mer och köp här.

Alla skönhetsprodukter som fått bäst i test

I varje nummer av mama gör vår skönhetsredaktion ett skönhetstest och listar de bästa produkterna – nyheter som klassiker.

Läs alla skönhetstest här:

mama nr 9/2017: Mascara

mama nr 8/2017: Deodorant

mama nr 7/2017: Solpuder

mama nr 6/2017: BB cream med solskyddsfaktor

mama nr 5/2017: Brun utan sol

mama nr 4/2017: Silverschampo- och balsam

mama nr 3/2017: Volymmascara

mama nr 2/2017: Torrschampo

mama nr 1/2017: Hårolja

mama nr 13/2016: Ansiktskräm

mama nr 12/2016: Foundation

Alla produkter i denna artikel är utvalda av mamas redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljare och vissa via affiliatetjänsten Apprl.