Anine Bing har designat sin första smyckeskollektion för svenska Cooee.
Anine Bing har designat sin första smyckeskollektion för svenska Cooee.

Anine Bing: "Jag drömde om att bli guldsmed som liten"

I dag släpps mama-bloggaren Anine Bings första egna smyckeskollektion, designad för det svenska märket Cooee. "Jag är ganska minimalistisk när det gäller smycken", säger Anine.

Berätta lite om din kollektion. Hur kommer det sig att du har designat en smyckeskollektion?

- Cooee kontaktade mig för fyra månader sedan efter att de hade läst i bloggen att jag drömde om att bli guldsmed när jag var liten, att jag gjorde smycken av ståltråd bland annat. Kollektionen kretsar kring stjärnor och hjärtan. Jag har en liten tatuering på varje handled, en stjärna och ett hjärta. Hjärtat står såklart för kärlek och stjärnan valde jag för att den påminner mig om att allting är möjligt.

Hur ser ditt intresse för smycken ut?

- Jag älskar smycken! Jag är alltid på jakt efter ett nytt armband eller en ny ring. Du kan fråga Nicolai, jag önskar mig alltid något nytt.

Hur skulle du beskriva din stil när det gäller smycken? Minimalistisk eller mer more is more?

- Jag är ganska minimalistisk. Jag gillar det enkla. Enkla material. Personligen gillar jag guld bäst, men alla smycken i min kollektion finns i både silver och guld.

- Jag gillar att bära massor av tunna armband, det är snyggt.

Vilket är ditt favoritsmycke?

- Min förlovningsring. Den har en stor diamant och så massor av smådiamanter i ett band. Den är enkel och lite gammeldags.

Och i kollektionen?

- Då är det en tunn, tunn kedja med en liten stjärna. Den är enkel, men snygg och passar till allt. Sen älskar jag halsbandet som det står ”mom” på också. Det och stjärnan har jag på mig varje dag.

Anines kollektion finns att köpa i Cooees webbshopp! Just nu har du chans att köpa smyckena till ett rabatterat introduktionspris.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Missa inga mama-intervjuer – signa upp dig på vårt nyhetsbrev här!