Anine Bing syns i höst i JC:s kampanj.
Anine Bing syns i höst i JC:s kampanj.

Anine Bing i kampanj för JC

Anine Bing, bloggare på mama.nu, modell och sångerska, syns i JC:s höstkampanj tillsammans med många andra tunga namn. "Det var ett supergrymt team som skulle medverka så självklart ville jag också vara en del av det", säger Anine Bing.

Klädkedjan JC byter namn från Jeans & Clothes till Jeans Company och rivstartar hösten med en namntung kampanj där mamas bloggare Anine Bing är en av modellerna.

Hej Anine, vad var det som fick dig att tacka ja till att göra kampanjen?- För mig var det självklart att tacka ja, jag har älskat JC ända sedan jag gick i 8:an och köpte mina första Crocker-jeans där. Sedan var det ett supergrymt team som skulle medverka, så självklart ville jag också vara en del av det.

Hur var plåtningen? - Fantastisk kul. Det var skrattfest hela dagen. Superproffsig stylist, hår, mejk och fotograf. En drömplåtning! Sedan kände jag ju en del av de andra som medverkade, så det var kul att hänga med kompisarna.

Kampanj för JC, egen smyckeskollektion för Cooee, barnklädeskollektion för Blingo och det egna klädmärket Anine Bing. Hur hinner du egentligen? 

 

- Jag älskar det jag gör och om man verkligen brinner för något så får man det liksom att gå ihop. Det är intensivt vissa perioder och lugnare andra. Men jag älskar allt jag gör och det gör det enkelt.

 

Vilket är ditt bästa stiltips inför hösten?

 

- Snygga gråa skinny jeans, vit t shirt och en stickat tröja och över det en läderjacka.

Andra medverkande i kampanjen är bland andra toppmodellen Caroline Winberg, artisten Adam Tensta, fotbollsspelaren Anton Hysén, skådespelarna Cecilia Forss, Matias Varela och Mathilda von Essen, mediepersonligheten Parisa Amiri och modellerna Louise Zetterström, Erik Andersson, Moa Åberg, Rogé Dupé och Karin Andersson.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Missa inga mama-intervjuer – signa upp dig på vårt nyhetsbrev här!