Artikeln innehåller köplänkar

Foto: Istock

5 Sverigetröjor och bodies till VM:s minsta supportrar

Har du inte lyckats få tag i Sverigetröjor till mini inför VM (vi vet – populära grejer brukar ta slut fort)? Lugn, vi har fortfarande gruppspelsmatcher kvar att heja på (och kanske till och med ett slutspel!)! Haffa några plagg på en gång, så att kidsen får bli kittade i blå-gult.

Låt de små heja fram Sverige i fotbolls-VM! Baby-set med t-shirt och shorts från Lindex i små storlekar. Läs mer och köp här.

Skräddarsy en Sverigetröja till ditt barn med hens eget namn på ryggen. Fotbollströja från Stadium, finns från storlek 86 och uppåt. Läs mer och köp här.

Body med Sverigetryck från Revolution för de allra minsta. Finns från storlek 56 och uppåt. Läs mer och köp här.

Sveriges officiella hemmaställ i barnstorlek från Adidas med tillhörande shorts. Ett måste för fotbollsfanet! Läs mer och köp här.

Sverigetröja för de allra minsta från Babyland. Läs mer och köp här.

Nu hoppas vi att Sverige tar sig vidare från gruppspelet till åttondelsfinal (och ännu längre!) så att vi får anledning att använda dessa många gånger!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer