Missa inte mamas nya bloggare Pernilla Wahlgren!
Missa inte mamas nya bloggare Pernilla Wahlgren!

Missa inte mamas nya bloggare Pernilla Wahlgren!

Vi är så glada! Pernilla Wahlgren har börjta blogga här på mama.nu! Kommer vi få veta allt nu?

PERNILLA WAHLGREN

Ålder: 40 Familj: Sambon Joachim och barnen Oliver, 18, Bianca, 13, Benjamin 10, och lille Theo, 1 år. Bor: Lidingö Gör: Artist/sångerska Aktuell: Turnerar med musikalen Sound of Music. I sommar är hon med i sommarteatern ”Fyra bröllop och ett bad” ute på Fjäderholmarna i Stockholms skärgård. 

Hallå Pernilla, vad roligt att du börjar blogga på mama.nu! Kommer vi att få veta allt nu?
– Nja, inte allt kanske, men jag kommer att berätta om mitt liv och vad jag har för mig! 

Läser du själv andras bloggar?
– Ja, jag har läst en del. Alex Schulman till exempel. Men jag kan inte säga att jag läser nån regelbundet så där. När jag hör talas om alla dessa unga heta tjejer som bloggar varje dag om trender och mode känner jag mig så gammal och oinsatt, haha! 

Du har ju verkligen full koll på läget. Nyss fyllt 40, fyra barn, spelar jämt. Vi fattar ingenting, hur får du ihop det?!
– Så som jag lever nu funkar det jättebra. Jag spelar ju faktiskt bara fredag till söndag och resten av veckan är jag ju helt ledig. Jag tar emot barnen när de kommer hem från skolan, lagar mat och har det precis som alla andra mammalediga. Min vardag är ju såklart inte så glamorös som folk tror! Min dotter Bianca frågade mig häromdagen ”men mamma, vad gör du egentligen hela dagarna?” haha! 

Ni verkar så kära, några snabba tips till mamas läsare på hur man håller kärleken vid liv?
– Nu har det ju blivit en nytändning med ett gemensamt barn, vi är båda så faschinerade av Theo! Och nu har han precis börjat gå också. Jocke har ju precis som jag ett jobb med varierade tider så vi kan umgås mycket, ta långpromenader med Theo och bara vara.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer