Matig våffelsandwich

Våffelsandwich.

Våffelsandwich.

Barnsligt söta våffelsandwichar!

Ämnen i artikel:

8–10 våfflorDU BEHÖVER:100 g smör eller 50 g smör och 0,5 dl vispgrädde (ovispad)3 dl vetemjöl1 tsk bakpulver0,25 tsk salt4 dl mjölk

GÖR SÅ HÄR:1. Finhacka rödlök, stek baconbitar och rör ned dessa i rikligt med crème fraîche (det går lika bra att skippa rödlöken).

2. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en skål (använd gärna en vanlig handvisp). Vispa ner hälften av mjölken och vispa till en jämn smet. Vispa därefter ner resten av mjölken, det smälta smöret och grädden till en jämn smet.

3. Pensla laggen med smör och grädda våfflorna guldbruna. Det brukar ta 1–2 minuter.

4. Lägg ihop två våffelhjärtan med crème fraîche-röran mellan.

5. Servera med extra crème fraîche, baconbitar och rödlök.

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Läs mer

Gör som 60 000 andra mamas - läs vårt magasin! Se erbjudande