Marié glömde diskmedlet i badrummet – filmen visar vad som hände sedan!

Mariés barn skulle bada badkar med bubblor. Men det gick inte riiiktigt som hon hade tänkt sig. Vi fick ett snack med den något skärrade, men roade, mamman.

Marié Heijdenbeck Ericsson, 36, i Borås hade köpt en ny flaska diskmedel och tänkte fixa lite badskum till sina barn Michelle, 13, Jonathan, 10 samt deras kusin Noah, 7. Marié gjorde dock misstaget att lämna kvar flaskan efter att badet var fyllt, och efter en stund ropade barnen att hon skulle komma och titta – på ett gigantiskt skuminferno!

Marié lade upp en bild i Facebook-gruppen Family Living – the true story, och bilden har i skrivande stund tusentals likes.

Hur kom det sig att du använde diskmedel som badskum? 

– Jag hade provat det en gång förut, men då använde vi lagom mängd.

Vad innebär lagom? 

– En deciliter ungefär. Då blev det skum som räckte upp över huvudet.

Haha det låter lagom. 

– Ja. Men barnen tyckte tydligen inte att det var lagom, så de fortsatte att hälla i diskmedel. Nästan hela flaskan hade de hällt i. Tilläggas bör att mina barn är så passa stora att de kan bada själva, annars skulle jag så klart inte lämna dem. Barnen ropade på mig så jag gick dit och såg att det var skum överallt.

Hur reagerade du då? 

– Det var så mycket skum att jag kände att det fanns ingenting att göra. Och barnen hade så otroligt kul att jag kände att de fick väl fortsätta att hålla på. Så jag gick och satte mig igen.

Vad sa barnen? 

– De hade känt att det blev för mycket skum i själva badkaret, så när skummet steg upp över huvudet gick de ur och började glida omkring på golvet i stället. De hade hällt diskmedel på magen för att det blev så bra glid då.

Hur gjorde du för att få bort skummet? 

– Det tog ju en stund innan skummet gick bort men sedan var det bara att torka bort. Det blev riktigt rent eftersom diskmedlet hade varit där ett tag och luckrat upp smutsen.

Man kan säga att det är ditt bästa husmorstips!

– Ja precis, har man ingrodd smuts i badrummet är det här definitivt mitt bästa tips!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer