Maria är höggravid och ska när som helst bli mamma.
Maria är höggravid och ska när som helst bli mamma.

Månadens blogg - november: Som en öppen blogg 2.0

Maria, 26, ska när som helst bli mamma för första gången. Hon skriver en av de populäraste läsarbloggarna här på mama.nu och är månadens blogg i november.

Hej Maria, berätta, vem är du?- Jag är en tjej som alltid gått  mina egna vägar, på gott och ont. Någon man antingen älskar eller  hatar, men alltid vet vart man har. En pojkflicka, tävlingsmänniska och  typiskt lejon, som vill ha allas uppmärksamhet, gör allt för att vinna  och som hellre har få nära vänner än många falska.

- Mitt hjärta  klappar extra mycket för idrott, framför allt handboll och hockey, och  musiken, men framför allt är jag nog en person som älskar livet och vill  få ut det mesta av det. Vill hinna med allt och vill känna och tycka så  mycket som möjligt för att nå ut i alla hörnen av livets karta. Ni  kommer aldrig höra mig säga "Det är ju en dag i morgon också", för det  vet vi inte, det kanske det inte är.Varför ska man läsa dinblogg?

- För  att det inte är styrd i någon särskild genre. Det finns ingenting som  är för litet eller stort för min blogg. Det är mammaliv, sport, politik,  foto, bakande, husbygge och mycket mer därtill. Ska jag använda en  klyscha så är den "det finns något för alla".Varför valde du att starta dinbloggjust på mama?

- Av  den enkla anledning att jag ska bli mamma för första gången. Jag  hade bloggat på metrobloggen i drygt tre år och kände att det var dags  att gå vidare, bli lite mer "vuxen" och hittills trivs jag alldeles  utmärkt på mama.Vilka bloggar läser du själv?

- De  tre bloggarna jag besöker först varje gång jag går ut på nätet är  Kenzas.se, Tyras.se samt Bloggkommentatorerna. Kenzas och Tyras för att  de är så fina att titta på och BK för att få munhuggas lite med folk,  jag gillar när det blir debatt. Annars gillar jag Fredrik Backman, Schulman-bloggarna och Emmas Utsida.Ta mig direkt till Som en öppen blogg 2.0!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!