Felina Isabel tillsammans med sin nyfödda Felix.
Felina Isabel tillsammans med sin nyfödda Felix.

Månadens blogg - juli: Felina Isabel

Felina Isabel blev mamma till Felix i november förra året. I sin mama-blogg skriver hon mest om sin nya mammavardag, men en och annan dagens outfit dyker också upp.

Hej Felina! Vad handlar din blogg om?- Den handlar mest om mig som mamma och om min son Felix, hans framsteg och glada upptåg. Jag skriver gärna om det som är jobbigt med mammalivet också, jag tycker att man får känna sig trött och värdelös ibland och att det ska vara okej att prata om det. Man behöver inte vara supermamman jämt liksom. Jag gillar att skriva om kläder och prylar också, men hinner inte med så mycket sånt nu för tiden. Och ibland blir jag en liten samhällsdebattör, jag kan skriva långa krönikor när jag blir upprörd över saker jag läst eller sett.Du blev mamma i november förra året. Hur skulle du beskriva de åtta månader som gått sedan dess?- Det har förändrat mig väldigt mycket att bli mamma. Jag förstår det mer och mer nu. Jag är så lycklig över min son. Samtidigt har det varit rätt omtumlande, jag menar inte att vi haft det svårt på något sätt men det är ändå en stor omställning och man har så mycket känslor man måste lära sig att hantera. Jag är verkligen en känslomänniska och jag har fått spela ut hela mitt register, haha.

Vad är det roligaste med att blogga?- Att få feedback! Det är fantastiskt roligt. En vän skrev att hon fick en tår i ögat när hon läste min förlossningsberättelse, det blev jag väldigt glad över. Jag tycker också att det är kul att lägga upp bilder och skulle gärna jobba mer med layouten men jag kan inte så mycket om sånt.

Finns det något du INTE bloggar om?- Jag skulle aldrig skriva om nåt som hänt på jobbet, vi har ju tystnadsplikt. Sen har jag mest fokuserat på mig och Felix och inte skrivit så mycket om resten av min familj, men jag vet inte om jag kommer att fortsätta ha det så.

Vilka är dina favoritbloggar?- Är inte en sån rutinerad bloggläsare men jag fullkomligt älskar Cecilia Blankens, hon är awesome. Jag läser även Anine Bing och Laila Bagges bloggar, annars surfar jag mest runt och kollar lite här och där.

Vad ska du göra i sommar?- Det blir en lugn sommar på landet, vi kommer att vara lediga hela familjen i två månader. Kanske en liten bilsemester om det funkar bra med Felix i bilen, vi har inte planerat så mycket.Ta mig till Felina Isabels blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer