Månadens blogg - februari: Mrs B
Månadens blogg - februari: Mrs B

Månadens blogg - februari: Mrs B

Nu utser vi för första gången månadens blogg här på mama.nu. Först ut är tvåbarnsmamman och livsnjutaren Mrs B.

MRS B

Namn: Sofia.
Ålder: 34.
Familj: Gift med Johan, sönerna Albin, 16 månader, och Philip, 8 veckor. Johans två utflugna döttrar Alexandra och Matilda.
Bor: I Vasastan i Stockholm.
Bästa mamma-egenskap: Förmåga att behålla lugnet i de flesta situationer samt att ge massor av kärlek.
Bloggadress: blogg.mama.nu/mrsb
 

Hej Sofia! Vad handlar din blogg om?
- Den handlar naturligtvis mycket om vår vardag, men ofta ur ett perspektiv där jag belyser hur man kan skapa livskvalitet och förgylla vardagen trots småbarn. Dessutom älskar jag att resa och skriver en hel del om det. Just nu har jag på tisdagar ett tema som jag kallar för "Tuesday Travels". Jag vill med min blogg i första hand skapa glädje och inspirera.

Varför valde du att starta din blogg just på blogg.mama.nu?
- Inför en långsemester i somras beslutade jag mig för att börja blogga om vår resa ur aspekten att resa med små barn, mama.nu kändes som ett bra forum för det temat.

Vad är roligast med att blogga?
- Att få dela med sig och att få feedback från läsare i form av kommentarer på inlägg. Jag upplever att jag faktiskt har fått nya riktiga vänner sedan jag började blogga.

Vilket är ditt bästa tips för att locka läsare till sin blogg?
- Det beror på vilka läsare man vill attrahera men att själv vara aktiv, läsa och kommentera andra bloggar fungerar. För att man vid sökningar lättare ska hitta dina inlägg kan du lägga relevanta taggar och "pinga" dina inlägg om du länkat i det. Dessutom kan du i den löpande texten i inlägget använda ord eller meningar som med hög sannolikhet används i sökmotorer.

Har du några egna favoritbloggar?
- Ja det är en liten grupp som jag följer. Den allra första bloggen jag började följa var faktiskt Rosita här på blogg.mama.nu och den är forfarande en av mina favoriter.

Vad önskar du dig mest just nu?
- Ha ha, jag kan ju inte låta bli att säga att jag önskar att min minsta ska börja sova hela nätterna. Hur banalt det än låter. Sedan vore en weekend på tu man hand med min man helt underbart. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!