Månadens blogg - december: Mutti Melon

Maria, 33, och hennes familj har precis lämnat storstan för Västervik. I hennes blogg Mutti Melon här på mama kan du läsa om hur det är att göra en sådan förändring. Mutti Melon är månadens blogg i december.

Hej Maria, berätta, vem är du?

- Jag är en godtrogen, rättvisefixerad och trotsig mamma till en niomånaders tjej. Jag är precis i tagen att flytta med sambo och barn till en främmande stad och påbörja ett nytt sorts liv. alltså mitt i en utmaning, något jag gillar! Jobbar med inredning när jag inte är mammaledig och på fritiden låtsas jag,  genom min blogg, att jag kan skriva och fängsla andra med mina ord.

Vad handlar din blogg om? - Min blogg handlar om att flytta från Stockholm och starta ett liv i en liten, liten stad. Att bryta upp och börja om, att utmana det säkra och testa det osäkra. Och så handlar den om Alma och hennes upptåg såklart.

Varför valde du att starta din blogg på mama?- Av en slump. Jag har aldrig läst en blogg innan jag startade min egen, så jag fick helt enkelt tips av en bloggande väninna att mama skulle passa mig och mitt upplägg.

Finns det något du absolut inte skulle skriva om i bloggen?

- Om mina nära och kära som inte vill vara med.

Vilka är dina favoritbloggar?

Hmmmm... Jag läser ju inte bloggar, förutom min väninnas blogg, Mamma i stan. Ska dock bättra mig och bli lite mer bevandrad i bloggvärlden!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer