mama samarbetar med Loppi.se
mama samarbetar med Loppi.se

mama.nu samarbetar med Loppi.se

Hög tid att börja vårrensa bland barnprylarna! Varför inte sälja dina prylar på Loppi.se, den ultimata köp- och säljsajten för barnfamiljen.

Loppi.se är en nytänkande köp-och säljsajt för prylar och kläder för barn. Idén med Loppi.se bygger på att familjen ska göra bra affärer och samtidigt göra en insats för miljön. Två procent av Loppis intäkter går oavkortat att till olika bra projekt och organisationer för barn och miljö.

Nu är det dags att vårrensa bland barnprylarna och gå igenom kläder, skor och prylar – kan det användas nästa säsong, ärvas vidare eller säljas?

– Overaller och ytterplagg av bra kvalitet, populära leksaker och cyklar i bra skick har ofta ett högt andrahandsvärde, och man kan tjäna en bra slant genom att sälja vidare, säger  Katarina Bergegård, VD och grundare av Loppi.se.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!