mama lanserad i Holland!
mama lanserad i Holland! Foto: Picasa 3.0

mama lanserad i Holland!

mama har blivit storasyster! Nu är det dags för holländska mama att möta läsarna! Först ut som omslagsmamma är Maureen, ett väkänt ansikte i Holland.

Maureen är känd som nyhetsankare från TV, dessutom ger hon ut sin första barnbok i maj. Tidningen är anpassad till den holländska marknaden men man har varit noga med att följa mamas koncept.

Disco för barnen.

Igår var det glammigt lanseringsparty med barndisco pannkaksfest, sagostund och maskerad! Holländarna vet verkligen hur man slänger i hop ett lyckat party!

Chefredaktör Lenny Gerdes.

Chefredaktör för holländska mama heter Lenny Gerdes ochkommer närmast från den stora modetidningen Elegance

Åh vilket party! Här med pysselhörna.

mamas chefredaktör Anna Zethraeus var på plats i Holland för lanseringspartyt.

Anna, hur känns det att få en ”systertidning” i Holland?
- Det känns förstås jättekul, vi på mama är stolta storasystrar! Det märks verkligen att mama är ett unikt koncept, det finns inget liknande. Det känns som att det finns fler länder som har samma behov av ett sådant här livstilsmagasin som vänder sig till mammor. Att mama nu kommer ut i Holland stärker också oss på svenska mama, vi vet att vi gör en bra tidning utifrån ett vinnande koncept.Kommer ni att samarbeta något?
- Än så länge är det lite tidigt att säga. Det är så pass nytt. De har återanvänt någon bild från oss i Sverige och jag kan också tänka mig att vi kan använda en viss del av deras material. Fram till nu har samarbetet till stor del bestått i att vi har tittat så att de har följt konceptet. Du är föräldraledig nu, när kommer du tillbaka?
- Jag kommer tillbaka 5 maj, då ska barnens pappa vara ledig. Jennifer Jansch som nu är stf chefredaktör går på mammaledighet när jag kommer tillbaka. 

 

Tack till Therese Brandt för intervjun!

Holländsk sagokung!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!