Linda Bengtzing börjar blogga på måndag!
Linda Bengtzing börjar blogga på måndag!

Linda Bengtzing är igång!

Funderingar från Lindas sjuka hjärna, som hon uttrycker det, barn, recept, filmrecensioner och en hel del dissande är ett smakprov på vad läsarna kommer att bjudas på i bloggen!

LINDA BENGTZING

Ålder: 36.
Familj: Pojkvännen, Peter Ståhlgren, musiker och dottern Vera, som fyller 1 den 10 juni.
Gör: Artist.
Bor: I villa söder om Stockholm.Lindas blogg

Hej Linda, roligt att du ska börja blogga hos oss, vad kommer du att blogga om?
– Min blogg kommer att vara lite som en cencurerad dagbok. Den kommer att innehålla en varition mellan barn, film, recept, funderingar från min sjuka hjärna och en hel del dissar!.

Finns det något du inte kommer att blogga om?
– Absolut finns det saker som jag inte kommer att blogga om men det är en svår fråga.

Vilka fördelar tror du det är att blogga på mama?
– Här får jag en chans att legitimt ventilera mig i rätt forum .  Jag kan identifiera mig tillsammans med andra och se likheten i andras vardag.

Vad inspirerar dig i vardagen?
– Min kille Peter är fantastisk. Han är väldigt klok och fylld av kärlek. Ibland kan han vara lite hård i sina bedömningar men han är en underbar människa.

Vad är det bästa med att vara mamma?
– Att Ingenting är sig likt. Man vet aldrig vad som kommer hända under dagen. Vera är så fantastisk och så lik sin pappa, kärleksfull och underbar.

Vad lyssnar du på för musik?
– Jag lyssnar mycket på P4, radio Stockholm. Men emellanåt lyssnar jag på kommersiella radiostationer för att höra om de spelar mina låtar som de ska, haha!

– När jag sätter på en dvd skiva så lyssnar jag gärna på Gitarrkamraterna, fyra norska killar som spelar aukustisk musik. Det är underbar musik som jag inte kan få nog av.
 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer