Lär dig dansa salsa med Carin da Silva!

Snart är hösten verkligen här och med den behovet av extra pepp! Häng med på säsongens lyxigaste helg och blanda avkopplande yoga, inspirerande coachning och vinprovning med härlig danskurs med mamabloggaren Carin da Silva.

Ni vet tiden i mitten av november, efter att hösttröjan tappat lite av sin tjusning och innan julmyset börjar?! Precis då som vardagen kanske känns som mest mastig och när behovet av ny energi är som störst – precis då har vi exakt det som behövs: En lyxig mamaweekend med fokus på bara dig och ditt välmående.

Häng med mama till Körunda hotell och prova olika former av yoga, lär dig skillnaden på cava, prosecco och champagne och lär känna dig själv och dina behov med hjälp av inspirerande coachning. Och fyll kroppen med massor av glad energi genom att lära dig dansa salsa med vår egna mamabloggare och Let's dance-profil Carin da Silva.

Hej Carin! Du ska lära oss dansa disco och salsa! För en som i princip aldrig tidigare dansat – hur ska man våga vara med?– Man behöver ABSOLUT INTE ha några förkunskaper. Vi gör det här för att ha roligt och tro mig, det kommer vi ha! Alla kommer vara så uppe i sig själva så man har inte tid att kolla på hur grannen ser ut.

Vad är viktigast att fokusera på för att kunna lära sig dansa?– Att ha roligt och att VÅGA.

Hur ofta dansar du privat?– Tyvärr blir det inte särskilt ofta numera, men när jag väl kommer ut då är det fuldans som gäller!

Du kommer vara med hela helgen – hur viktigt är det för dig att få komma iväg och ha egentid?– Mycket viktigt! Just nu är mina barn extremt aktiva och aldrig tysta så jag behöver komma iväg lite då och då och samla energi och vila öronen.

Vad ser du mest fram emot under helgen?– Träffa inspirerande kvinnor, testa nya saker, till exempel avslappnande yoga, och få sova utan en fot i ansiktet och att slippa bli väckt 05.30.

Läs mer och boka din weekend här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer