Kycklingburgare

En enkel, men supergod, kycklingburgare blir hela familjens fredagsfavorit.

4 stycken (eller 8 miniburgare)

Du behöver: 2 kycklingbröstfiléer1 ägg1 dl ströbröd1 krm chilipulver, alt. svartpeppar2 krm salt

Gör så här:Dela kycklingfiléerna så du får 4 tunnare skivor. Knäck ägget i en skål och vispa lätt. Blanda ströbröd, salt och chili eller peppar på ett fat. Vänd kycklingen i äggsmeten och sedan i ströbrödet. Stek dem därefter i rikligt med smör på medelhög värme.

Tillbehör:

 

Hamburgerbröd

 

Tomat

 

Rödlök

 

Bacon, knaperstekt

 

Majonnäs

 

Stavar av gurka och morot

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!