Foto: Copyright © Per Ranung, All Rights Reserved. Dett

Kycklingburgare

Urgoda och fräscha kycklingburgare.

4–5 styckenDu behöver:400 g kycklingfärs1 dl salladslök (ca 50 g), hackad1 msk färsk salvia, hackad1 msk pressad citron1/2 citron, skal1 tsk saltsvartpeppar

Till stekning:2 msk smörGör såhär: Blanda ingredienserna och forma smeten till 4 eller 5 burgare. Hetta upp en stekpanna med smör och stek burgarna på medelstark till svag värme, 4–5 minuter på varje sida.

Gott till: Rör ihop majonnäs, matlagningsyoghurt och bostongurka!Recept från boken "Laga mat tillsammans" av Sara Begner.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!