Krångligt att klä på ETT barn? Se succéklippet som visar hur det är att klä på FYRA

Corrie-Lynn lade upp en video Facebook på hur det ser ut när hon klär på sina fyra små barn. På några dagar har klippet fått 53 miljoner visningar!

Bildkälla

Corrie-Lynn Whyte och Dan Gibson från Kanada är föräldrar till Emily, två år, och trillingarna Olivia, Jackson och Levi, åtta månader.

När Corrie-Lynn avslöjade för Dan att de väntade trillingar (naturligt), och att de snart skulle gå från en familj med tre medlemmar till en familj med sex medlemmar, blev han lite chockad.

– Jag trodde inte på henne, tänkte att hon lurade mig. Jag svimmade nästan när jag såg ultraljudsbilderna, berättar han för Buzzfeed.

Att ha fyra småbarn är så klart lite av en utmaning, och Corrie-Lynn lade upp en video på Facebook på hur det ser ut när hon klär på dem. Liiiite svettigt!

Vill du vara med i vår mammagrupp de luxe på Facebook? För fler intressanta, roliga och starka artiklar, följ oss även där!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!