En måltid för storkäftade.
En måltid för storkäftade.

Krämig bruschetta

En bruschetta modell större.

DU BEHÖVER:tjocka brödskivorolivolja1 paprika1 zucchini1 aubergine125 g mjuk getost balsamvinäger salt och pepparbasilikablad i strimlorruccolagrillpannaaluminiumfolieGÖR SÅ HÄR:Skär paprika, zucchini och aubergine i långa, tunna skivor. Pensla dem med olja, strö på salt och peppar och stek dem i grillpanna. Låt grönsakerna svalna och skär dem sedan i mindre bitar. Lägg dem i en skål och häll över balsamvinäger och olivolja. Tillsätt strimlad basilika och blanda ihop, ställ skålen i kylen.Pensla brödskivorna med olivolja, strö över salt och peppar och stek i panna eller ugn för att brödet ska få en knaprig skorpa. Låt svalna. Bred ut getosten på en brödskiva och lägg över grillade grönsaker och lite ruccola. Lägg på en brödskiva till och dela smörgåsen på diagonalen. Packa in i aluminiumfolie.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!