Jobba med oss på mama och Family Living!

Sök jobb på Sveriges mest kreativa redaktion: Produktionsledare på mama och Family Living.

Sökes: Till vår nytillsatta tjänst som produktionsledare söker vi på mama och Family Living dig med höga ambitioner och stort ordningssinne, som älskar att planera och producera magasin. Du har flerårig erfarenhet av att jobba i en redaktionell miljö, och är van att planera tidning och lägga ut reportage på redaktion och frilansare. Du älskar att bolla och skapa redaktionella och kommersiella koncept, och har ett stort intresse av att utveckla våra varumärken i alla våra olika kanaler. Vi ser gärna att du själv är i målgruppen och har mindre barn.

Finnes: En kreativ och passionerad redaktion, med högt satta mål och visioner. Mama/Family Living är en spännande arbetsplats där vi har högt tempo och högt i tak. Och vi har roligt!

Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande och vi kan komma att anställa innan ansökningstidens slut.

Skicka några rader om varför just du skulle passa som produktionsledare på mama/FL till chefredaktör: louise@mama.bonnier.se. Senast 15 januari 2016 vill vi ha din ansökan. Fackliga frågor besvaras av journalistklubbens ordförande på Bonnier Tidskrifter, Pia Lundgren, tel 08-736 52 41.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer