Hej Mama och Carola som skrev en insändare i förra mama.

Du är inte ensam om att vara ”en av de där konstiga” som älskar att vara mamma. Jag är en av dem.

Jag och min man har en son på 6 månader. Vissa dagar är tuffare än andra, såklart. Men jag verkligen tokälskar livet som hemmamamma. Är så trött på alla som alltid frågar vad jag ska göra sen, efter jag har vart hemma. Varför är det så viktigt att skaffa sig en karriär och ”vara någon” i arbetslivet?

Får jag välja så vill jag vara hemmamamma/fru för alltid. Det är det bästa jag har gjort i hela mitt liv – äntligen har jag hittat hem. Ro och frid!

Vad mer kan man begära än en äkta man som älskar en och som man älskar tillbaka, en son som lyser upp varje sekund av ens dag och en rofylld vardag? Jag behöver inte ha ett överflöd av pengar, tonvis av häftiga bekanta, långvida resor och coola fester.

Jag trivs bäst hemma, på promenader med min familj i skogen. Jag blir till och med lycklig av att köpa blöjor – för jag har någon att köpa blöjor till.

Jag ÄLSKAR mitt liv.

Och jag är inte äldre och känner att jag inte har mycket annat att välja mellan, jag är 24 men väljer detta liv över allt annat. För det är det enda som betyder något. Kärleken till en familj!

LML