Halle Berry väntar en pojke!
Halle Berry väntar en pojke!

Halle Berry väntar en pojke!

Enligt uppgift väntar Halle Berry och pojkvännenGabriel Aubry en pojke och Halle är överlycklig.

I USA är detmer regel än undantagatt ta reda påbarnets kön under graviditeten. I Sverige är det inte lika vanligt, även om trenden verkar gå åt det hållet.

Själv har jag varit gravid tre gånger. Den tredje gången tog vi reda på könet på vår bebis, mestför att jag var nyfiken på att vara gravid och veta. Skulle det vara någon skillnad? Men nej, det är ingen skillnad i att veta och inte veta. För inte är väl könet det som är mest spännande med en graviditet? Det är ju den där lilla personen man är så innerligt nyfiken på. Vem är du? Hur ser du ut? Vem är du lik? Allt annat är underordnat. I alla fall var det så för mig.

Skulle vara kul att veta vad ni tycker om att ta reda på könet på bebisen? Har ni gjort det?Funderar ni på att göra det, eller skulle ni aldrig ens komma på tanken?Använd gärna kommentarsfältet här nedan.

(Bild H&M, Se fler bilder på Halle Berry från H&M och Roberto Cavallisamarbetet)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!