Grossessan tipsar om gravidmode
Grossessan tipsar om gravidmode

Grossessan tipsar om gravidmode

Mamas tf chefredaktör Jennifer Jansch blev uppringd av den sjyssta sajten grossessan.se, för att dela med sig av sina gravidmodetips. Du kan läsa intervjun här!

Har du några favoritoutfits just nu?
Ja, den som jag hade hos Belinda är en favorit. Det är en H&M-klänning för 399 kr. Jag lät korta av den då den var hellång när jag köpte den. Finns i butik nu!

Använder du många mammaplagg eller har du mest anpassat dina vanliga kläder?
Det här är min tredje graviditet och jag har noll feeling för mammakläder. Alltså har jag inte köpt ett enda gravidplagg den här gången, inte ens strumpor och underbyxor (använder min mans kalsonger under hela graviditeten haha). Tur att modet är väldigt “vitt” just nu.

Har du varit på bröllop/galamiddag under graviditeten och vad bar du i så fall för kläder?
Nix, har inte gått på någon elegantare tillställning. Skulle jag göra det skulle jag gå o leta i second hand butiker efter något iögonfallande till en billig peng.

Finns det något du absolut inte tar på dig?
Mammajeans har jag svårt för. Tycker rumpan ser förxxxlig ut under graviditeten.

Du som har flera barn - är det skillnad stilmässigt att vara gravid nu jämfört med tidigare graviditeter?
Ja, just nu finns det kläder i vanliga butiker som funkar. När jag var gravid för 8- och 3 år sedan var man helt hänvisad till mammaklädersaffärer och det tyckte jag var tråkigt. 

AV REBECCA grossessan.se

Känner du inte till grossessan.se sedan tidigare, surfa dit direkt! Det är en superskön blogg om mode och skönhet kopplad till graviditet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer