Grillade grönsaker

För 8 personerDU BEHÖVER:1–2 auberginer 2 zucchini 1 majskolv 1–2 röda paprikor Lite olivolja till pensling 1 boll med buffelmozzarellaDRESSING:1 tsk sumak (syrlig krydda)4 msk olivolja 1 msk valnötsolja Saft från 1 lime Salt och peppar

1 handfull grovt hackad bladpersilja 1 msk rostade sesamfrön 

GÖR SÅ HÄR:Skär grönsakerna i skivor. Pensla dem med olja, krydda med salt och peppar och lägg dem på grillen. Lägg hela majskolven på grillen, den behöver cirka 15 minuter. Lägg de grillade grönsakerna på ett stort fat. Skrapa kornen av kolven och strö dem över grönsakerna. Rör ihop ingredienserna till dressingen och häll den över fatet. Strö sesamfrön och persilja över. Toppa med små bitar av mozzarella. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!