Grillad lammkotlett

Lammkotletten marineras med sina smakbästisar - vitlök och rosmarin.

För 6–8 personer

DU BEHÖVER:1–2 kotletter per person, beroende på storlek 

MARINAD:2–3 vitlöksklyftor, krossade6 msk olivolja 3 färska rosmarinkvistar Rivet skal från ½ citron Flingsalt Nymald peppar

GÖR SÅ HÄR:

 

Rör ihop olja, citron och vitlök. Gnid in det i köttet. Krydda sedan med salt och peppar ur pepparkvarn. Gör små skåror i köttet och pilla i rosmarin. Rosta köttet på grillen i 15–20 minuter beroende på storlek. Låt köttet vila i silverfolie i 10–15 minuter innan det skärs upp.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!