Ge inga nyårslöften - sätt upp mål i stället
Ge inga nyårslöften - sätt upp mål i stället

Ge inga nyårslöften - sätt upp mål i stället

Sluta ge meninglösa nyårslöften som du hunnit bryta innan januari är slut - och som bara får dig att känna dig misslyckad. Sätt upp rimliga mål i stället. Olga Rönnberg vet hur du lyckas!

Den första januari är dagen då de flesta av oss vill rensa, ändra, göra oss av med, börja om, byta till… Att börja träna, gå ner i vikt, satsa på beach 2000-någonting, bli en bättre förälder, ta hand om sig själv lite bättre eller sluta röka hör till de vanligaste löftena.Samma visa varje år och i mitten av januari tröstar vi oss själva med att ”löften är till för att brytas”. Känner du igen dig? Det går att bryta mönstret.
 

Gör så här för att nå ditt mål 2011

- Välj ett löfte som går att uppnå.

- Undvik löften som du har misslyckats med tidigare, som att gå ner 15 kilo i vikt eller bara äta supernyttig mat.  

- Framgång kräver en bra plan som du delar upp i små delar. Även om du inte uppnår ditt stora mål så kommer du att nå många små. Om ditt stora mål är att kunna springa tio kilometer obehindrat men du har lyckats med ”enbart” sju – se det som en seger!

- Kom ihåg att det tar tre veckor att ändra på en vana, men sex månader att göra den till rutin.

Till Olga Rönnbergs blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!