Från en trött men stark Lejoninna

Hej!
Jag vill vara anonym med det som jag vill berätta för alla andra mammor pga av hot bilden som finnes mot mig och mina barn!

Jag träffade en underbar man trodde jag! Visst hade han varit lite busig som yngre men lovade mig att han var en hederlig man nu och svor på allt som han höll kärt i sitt liv! Vackra ord, och mycket kärlek jag var fast och jag föll för han! Men bara efter ett par dagar efter vi flyttade ihopa så började jag förstå att något var på gång! En massa konstiga telefon samtal på olika telefoner och en massa olika sim kort, mest mitt i natten så ringde det! Min underbara man smög ut på natten och smög in igen på morgonen! Han började att slå och hota mig! Jag förstod att han ljög om det mesta som han sa till mig och andra i min omgivning! Han var en expert på att manipulera människor! Han blev mer och mer explosiv, han stal från mig och andra insåg jag, och jag förstod att han börjat knarka! Han kom hem med jätte dyra saker till sig själv såklart och sa han fått det av sina vänner. Jag träffade aldrig hans vänner, och jag förstod att hans jobb med vännerna ej stämmde överens med det han sa till mig! Hans vänner var alla kriminella fick jag reda på efter jag lämnat han,han var ju med i en massa farliga kretsar! Han blev mer och mer våldsam mot mig och barnen, och sedan väntade vi barn igen! Han ville att jag skulle förlora barnet, men det gjorde jag inte trots misshandlen! Jag insåg det var slut efter att han la handen på barnen! Jag borde ha gjort slut med han då han la handen på mig den första gången, men jag var dum och trodde att han skulle bli bättre och ändra sig, han sa ju förlåt!!!! Men jag vet nu en man som slår sin fru och sina barn och bara ljuger ,detta är ingen man som är värd att ha en fru och barn!! Så mycket svek, tårar,smärta, lögner jag kan bara inte förstå hur någon kan behandla sina kära på detta sättet! Men jag är glad barnen och jag vi lever, vi är ej rädda längre, vi vågar att leva nu, och har glädje i våra liv igen! Så till er som är i samma sits som jag har varit i, kämpa och ge ej upp! Du måste vara stark ,du är den som måste skydda dina barn/barnen! Du måste vara som en lejoninna för dina barn! Att ta det beslutet att lämna den som du älskar trots allt ont som han gör mot er är det svåraste du måste göra ,men det enda rätta för dig och barn/barnen! Men bättre att göra det än att ha ett helvete, och kanske förlora ditt barn/barnen eller ditt egna liv! Jag läste boken Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf när min man började att hota och slå mig, denna bok öppnade verkligen mina ögon, och jag är glad att jag läste den för jag kännde igen mig på så mycket ! Jag uppmannar er att läsa denna boken om ni har det tufft hemma!

Och glöm inte!

Om man älskar någon så är det inte okej att:

Säga fula eller kränkande,nedlåtande kommentarer

Slå

Hota

Ljuga

Vara otrogen

Manipulera

Förstöra saker

Stjäla

Tvinga sig till något

Har du det så här hemma? Har ditt barn/barnen det så här hemma? Skaffa hjälp nu! Bara gör det! Jag vet att du och barnet/barnen är värda så mycket mer! Bara gör det för du är en lejoninna det är ditt jobb som mamma!

MVH En trött men stark Lejoninna