Föreviga din bebis ultraljud med en unik tavla – beställ här

En handmålad och unik tavla av ditt barns ultraljud är ett minne som aldrig bleknar bort. Beställ ditt personliga exemplar av bebisens första selfie här hos mama.

Det är något alldeles speciellt med ultraljud. Att se sitt barn växa till en person och kanske ana en liten hand som sticker fram eller ett litet hjärta som bankar, är minnen som stannar kvar för alltid. Själva ultraljudsbilderna bleknar däremot tyvärr bort med tiden.

Svenska Cotton Stories förevigar ultraljudsbilden av din bebis genom att måla av bilden för hand. Resultatet blir en unik och oersättlig tavla – samt en fin inredningsdetalj i barnrummet. Nu kan du köpa din variant exklusivt här hos mama.nu.

Första bilden – ett unikt minne

Processed with VSCO with a5 preset Foto: Copyright 2017. All rights reserved.

Klicka på plusset i bild eller på produkterna för att handla hos mama.

cotton-1

Välj mellan "Baby" om du väntar ett barn, eller "Twin" om ultraljudet visar att det är double trouble på gång. Som tillval kan man dessutom välja att addera barnets namn och den sockersöta varianten "Heart" med ett målat hjärta som fin kontrast till den svartvita bilden.

Presentkortet som även finns att välja på passar perfekt till babyshowern, en gåva som garanterat aldrig kommer att glömmas bort.

Klicka på plusset i bild för att handla, utcheckning sker med Klarna.

Announcement card – senaste trenden

Announcement cards har blivit en stor trend den senaste tiden. Ett charmigt sätt att med hjälp av ett kort avslöja graviditeten för nära och kära.

Välj mellan de bedårande korten med trycket "It's a girl!", "It's a boy!" eller "Here comes trouble!".  Det finns även ett kort med "Save the date" på, som även kan användas som inbjudningskort till babyshower, dop eller senaste trenden med gender reveal party där man tillsammans med gästerna tar reda på barnets kön.

Klicka på plusset i bild eller på produkterna för att handla hos mama.

kort-1

Vilken variant är din favorit?

LÄS OCKSÅ: ”Vi tröttnade på rosa och Spiderman” – shoppa Civiliants barnkläder hos mama

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!