Foto: Linas Matkasse
Foto: Linas Matkasse Foto: Linas Matkasse

För oss som har svårt att hinna med vardagskvällarna - nu kommer den "snabba matkassen"

Hets från jobbet, barnhämtning, handling, matlagning, bad, lek och läggning. Vissa dagar ska det dessutom in någon kvällsaktivitet. Mellan fem och åtta är det extremt mycket som ska hinnas med, och allt som kan underlätta är ju guld värt. Därför tycker vi att det är goda nyheter att Linas Matkasse lanserar en "snabb" kasse.

– Ambitionen med Linas Matkasse är att ge våra kunder en skönare vardag, och även familjer där tiden egentligen inte räcker till vill ju laga god, inspirerande och näringsriktig mat, säger Lina Gebäck, dietist och medgrundare till Linas Matkasse.

Just den snabba kassen är anpassad för barnfamiljer som vill laga enkel och snabb mat, som ändå är näringsrik och god. Till exempel är vissa ingredienser färdighackade. Man prioriterar även snabbtillagad mat som färsk pasta. Varje kasse innehåller en vegetarisk rätt.

Kassen finns redan nu att beställa på hemsidanoch första leveransen är 15 mars. Priset ligger på 869 kronor (prova på-pris: 499 kr).

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!