Följ mama på Twitter!
Följ mama på Twitter!

Följ mama på Twitter!

Facebook, bloggar och vimeo. Häng med i det sociala spelet på nätet, följ mama på twitter!

Twitter, eller mikroblogg som det också kallas innebär kortfattat att du har max 140 tecken på dig att förmedla något slags budskap. Bara det är en rolig utmaning! Du väljer själv hur du vill twittra, personligt och privat eller som en form av networking med kollegor och affärsbekanta. Vill du ha mer information om vad twitter innebär kan du kolla Mikael Zackrissons "Twitter for dummies" länkad här ovan.

mamas twitter hittar du här: http://twitter.com/BT_mama. Bli en follower redan nu och få det allra senaste direkt från redaktionen, webben och våra superbloggare först av alla!

mamas nya fantastiska krönikör, Jessika Gedin twittar. Vi ställde några frågor.

Varför Twittrar du?
– Jag gillar formen. Den är sträng och därför rolig att förhålla sig till. Går det att säga nåt vettigt/vackert/roligt på bara 140 tecken? Det är som ett minipass hjärngymnastik varje gång.
 

Har du någon drömtwittrare?
– Nej, inte än.
 

Hur ofta uppdaterar du?
– Jag uppdaterar alldeles för ofta, än så länge. Jag skulle kanske tro att jag skriver sex till tio inlägg per dag ungefär.
 

Har du koll på dina followers?
– Nej, inte riktigt. Men jag kollar in deras twitter då och då.

Här hittar du Jessikas Twitter: http://twitter.com/jesged

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!