Får veta att han ska bli pappa efter 17 års försök – se hans fantastiska reaktion

Dana och Arkell började försöka få barn för 17 år sedan, men efter ett dödfött barn och fyra missfall gav de upp. När Dana nyligen var hos doktorn visade det sig att hon var gravid i femte månaden! Se pappans reaktion när han får reda på det. (OBS glöm inte näsdukerna)

Dana Griffin-Graves och hennes man Arkell Graves började försöka få barn efter deras bröllop för 17 år sedan. Men allt gick inte som de hade hoppats. Efter ett dödfött barn och fyra missfall gav de för fem år sedan upp drömmen om att bli föräldrar.

Dana misstänkte dock att något inte var normalt efter att hon börjat promenera med sina vänner men inte gick ner i vikt som de gjorde. På ett läkarbesök fick hon svaret på varför. Hon var gravid i femte månaden.

– Jag var i extas, vi hade inte planerat det alls, eller försökt, säger hon till Buzzfeed.

Sedan kom hon tillsammans med sin familj på hur hon skulle överaska sin make. Hon lade bullar i ugnen och ultraljudsbilden bredvid, och filmade sedan den fantastiska reaktionen när hon bad maken titta i ugnen.

Bild: Buzzfeed.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!