Efter Manne Forssbergs avhopp – nu startar Nisse Edwall egen blogg!

I flera år har Nisse Edwall, 35, bloggat tillsammans med vännen och kollegan Manne Forssberg, 33. Den 19 december slutade Manne att blogga på mama, och Nisse startar nu en helt ny – egen – blogg!

Hur känns det att Manne slutar?

– Tråkigt så klart. Samtidigt tror jag att bloggen kan vinna på att få en tydlig avsändare. Plus att jag förhoppningsvis kommer tvinga mig själv till att bli lite vassare nu när jag inte har någon kollega att luta mig tillbaka på.

Vad blir utmaningen att köra själv? 

– Arbetsbördan borde nu rimligen fördubblas…

Yngsta sonen Joel, "Jojo", kommer förstås att figurera även i nya bloggen.

Hur kommer den här bloggen att skilja sig mot den förra?

– En tydligare röst. Inga missförstånd om vem som skrivit vad. Jag tänkte också ge mig på att försöka tipsa mer om saker: Mat, kultur och annat.

Nisse och äldsta sonen Manne.

Hur upplever du att pappors bloggar skiljer sig mot mammors, exempelvis mama-bloggaren Cissi Wallins?

– Som man räcker det oftast med att prata om föräldraskap så anses man vara en bra pappa. Som kvinna är det mycket tuffare och det visas mindre tolerans för att man komplicerar bilden av sitt föräldraskap.

Avslöja något om dig själv som följarna fortfarande inte har fått läsa om!

– Haha, jag har inget kvar att avslöja känns det som. Men: Jag använder Jojos (yngsta sonen, reds. anm.) Inotyol (salva som exempelvis används på röda barnrumpor) på samma ställen som han…

Följ Nisse Edwalls nya blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!