Dubbelamning, föda barn utomlands, vårmode - nya numret är här!

Foto: Liderina

Vårens stora gravid- och babyspecial har landat! Vi pratar graviditet med influenceresset Victoria Törnegren, #normalizebreastfeeding med tre läsarmammor och spanar förlossningsvård utomlands (cleaning of vagina någon?).

Ämnen i artikel:

Nu är nya numret här, och det är fullspäckat med mammaskap! Vi har träffat influencerproffset Victoria Törnegren som alldeles snart ska bli någons mamma, pratar amning med Sandra som ammar sin systers bebis samtidigt som sin egen.

Vi tar även del av mamabloggaren Markiz Taintons personliga erfarenheter från en bristande förlossningsvård och får vet hur det är att föda barn i sju andra länder!

Sedan spanar vi såklart in härligt mode, får bästa beautyknepen, hälsar på hemma hos mamabloggaren Emily Slotte och håller med Knivlisa om det självklara i att låta pojkar bära klänning.

Det och mycket, mycket mer! Missa inte!

Foto: Christian Gustavsson

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 60 000 andra mamas - läs vårt magasin! Se erbjudande