Det blir bara ett barn…

Hej Mama!

Läste i ert senaste nr av Mama nr 10 om en tjej som har två barn och som så hemskt gärna vill ha ett till barn! Kan förstå henne till 100%.

Min man och jag har en liten som blir 11 mån i slutet av månaden och sen har jag två st. bonusbarn som är 11 resptive 9 år. Allt går jätte bra, de älskar sin nya bror, vilket är så skönt för mig. Men, jag vill så hemskt gärna ha ett barn till, ett riktigt syskon till vårt gemensamma barn. Tre st. killar har vi och det känns toppen, verkligen och min man och jag älskar varandra jätte mycket, det finns även en stor familj i bakgrunden men min man känner att vid 42 års ålder med tre barn (för honom då) så räcker det.

Jag är så tacksam för att jag i alla fall fick ett barn, som jag älskar mest i hela världen! Nu gäller det väl att bara gå vidare och inte bli en ”hönsmamma” för min lilla son! Själv är jag 36 år och inte 20 längre. Så OM min man nu skulle ångra sig, så har jag inte så många år på mig. (tänkte jag) Men min man är benhård där – inga fler barn blir det!!

Hans ord:- Då får du lämna mig och skaffa barn med någon annan! HÅrda ord! Så, jag får helt enkelt tänka om och börja leva här och nu med de barn som finns. Tänker på dig som skrev din insändare i nr.10 och jag gråter också emellanåt, efter barn två…

Tack för underbar läsning i en toppen tidning!

Mvh.
Mamma till en liten Edwin!