David Beckham: "Varför tror folk att de har rätt att ifrågasätta en förälders uppfostran?"

Det finns ingen förälder som inte har fått ovälkomna "råd" och kommentarer om hur man bäst bör uppfostra barn. Nu har fotbollsstjärnan och fyrabarnspappan David Beckham tröttnat på alla som lägger sig i. "Du har faktiskt ingen rätt att kritisera mig som förälder", skriver han på Instagram.

Det ilskna inlägget lade David Beckham upp efter att den brittiska tidningen Daily Mail skrivit en artikel där de frågar sig varför Davids 4-åriga dotter Harper fortfarande använder napp. I artikeln uttalar sig en barnmorska som hävdar att Harpers nappanvändning kan leda till både tal- och tandproblem.

David Beckham tog en bild på artikeln och gav svar på tal i bildtexten:

 

"Varför anser folk att de har rätt att ifrågasätta en förälders uppfostran utan att ha några fakta?? Alla som har barn vet att när de inte mår bra eller har feber så gör man vad man kan för att trösta dem på bästa sätt, och ofta är det en napp, så du som kritiserar borde tänka två gånger om vad du säger om andras barn, för du har faktiskt ingen rätt att kritisera mig som förälder."

Väl rutet David!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer