Dags för mammabikten 2010!
Dags för mammabikten 2010!

Dags för mammabikten 2010!

Förra året var det premiär för Mammabikten i samarbete med mama, Vi Föräldrar och alltombarn.se med ett stort event på Cirkus i Stockholm. I år hittar hittar vi även mammabikten på webben.

Sajten Mammabikten.se gick live den 15 mars och samtidigt sändes det första webb-tv-programmet som visas i samarbete med Expressen-TV.

Varje måndag under sju veckor framöver kan du titta på Ann Söderlunds härliga tv-program på mammabikten.se– du kan räkna med flera kända och okända mammors vardagsbekännelser! 

Eventet kommer att hållas i Stockholm den 30 maj.

Premiär för mammabiktstv. I det första avsnittet hälsar Ann Söderlund på hemma hos Sanna Lundell för lite bullbak och snickesnack om mammalivet. Vad bråkar Persbrandt och Sanna Lundell om i vardagen? Hur tycker Sanna själv att hon är som mamma? Varför blir det svårare att vara jämlik i sin relation när man får fler barn? Och  hur gick det egentligen när  Sanna skulle överaska med  naken-sushi en fredagskväll?

 

Gå in på mammabikten.se och glöm inte att även du kan bikta dig och dela med dig i stort och smått!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!