Chefred-Lollo: ”Mina tre favorit-texter från veckan som gått på mama!”

Fredagsmyset hägrar – varsågod: Mina bästa lästips inför kvällens soffsurfande!

Dags att checka ut, åka hem till familjen, dra igång fredags-tacosarna – och ta helg! Vill du varva ner efter veckan eller lyckas få en liten stund över i helgen och vill ha tips på bra mama-läsning? Här är mina topp 3-favoriter från veckan som gått på mama.nu!
/Lollo

LÄS-LÄS-LÄS detta makalösa livsöde!

Tårarna rinner medan jag läser om vännerna Linn och Anna som gått igenom varsitt ofattbart trauma – samtidigt är detta en vacker berättelse som svämmar över av kärlek, vänskap och livsglädje. Starkt och gripande skrivet av mamas Lisa Nylén.

dubai-mamma-son

Kan du känna igen dig i Marie Serneholts bebiskaos?

Jag har alltid närt en liten hemlig dröm om att få tvillingar… Tänk, dubbel glädje liksom! Så läste jag Marie Serneholts inlägg från veckan, och fick ta del av en liten skärva vardagsrealism ur hennes liv som tvillingmamma – och insåg det självklara: dubbelt upp betyder verkligen dubbelt upp av ALLT…

622189636

Hur uppfostrar vi våra söner att bli jämställda?

Idag, på internationella kvinnodagen, diskuterar vi på mama-redaktionen hur vi ska uppfostra våra barn så att de ska slippa ha samma ojämställda förutsättningar som vår egen generation. Läs Rafaela Stålbalk Kloses viktiga text här.

manbebisar-jamstalldhet-uppfostra-pojkar

Psst: Ett bonustips!

Imorgon, lördag 9/3, är det äntligen dags för vårt populära ”mama market” igen – vår stora utförsäljning av kläder och inredning för barn. 12 av våra absoluta favoritmärken är med på plats och har utlovat fantastiska rabatter på upp till 70%. Är du i Stockholm, kom förbi Meeting Room där vi håller till imorgon, Alströmergatan 20, mellan 10 och 15! Det är självklart gratis entré. Hoppas vi ses!