Cecilia Blankens ny bloggare på mama!
Cecilia Blankens ny bloggare på mama!

Cecilia Blankens bloggar på mama.nu!

Nu har Cecilia Blankens börjat smygblogga! Vi säger välkommen till gänget, Cecilia Blankens, mamma till söta lilla Bonnie, 6 månader och känd som Expressens glamomama, men nu är hon bara vår!

CECILIA BLANKENS

Ålder: 30.
Familj: Gift med Per Blankens och mamma till Bonnie, 6 månader.
Bor: Södermalm, Stockholm.
Gör: Journalist, bloggar på mama och morgonpratar radio i Mix Megapol.

Här hittar du Cecilias blogg!

Halloj Cecilia Blankens, vi är så glada över att du börjar blogga hos oss! Nu hoppas vi på en massa härligt mammamode! Vad mer kommer vi få läsa i din blogg?
– Förutom stil- och shoppinginspiration (jag älskar budget, så räkna med många fynd-tips!) hoppas jag att ni vill följa mina berättelser om glädjen, våndorna och det underbara kaoset det innebär att vara nybliven mamma, fru och radiopratare.

Var hämtar du inspiration?
–Stil och modemässigt från gamla filmer och tv (En kärlekshistora, Pretty woman, Dårfinkar och dönickar, Seinfeld för att nämna ett urval) och vanliga, sköna jeppar på stan.

Vad läser du själv för bloggar?
–Malin Forsbergs Kärleksbloggen på Expressen, Elin Klings Style by Kling, Jennie Hammars Acording to Jennie på Glamour, och så mer sporadiskt Alex Schulman och Mackan på 1000apor.

Hur ser en vanlig dag ut i ditt liv?
Från och med den 4 maj kommer jag att vikariera för Gry Forssell i Äntligen morgon i Mix Megapol. Så det blir tidiga morgnar! Efter det åker jag hem, byter av min man Per som åker till sitt jobb. Jag och Bonnie har inget emot att hänga hemma och slöa en hel dag, men oftare hänger vi med någon annan föräldraledig kompis och sticker på upptäcksfärd i det vackra vår-Stockholm. En perfekt kväll moffar jag godis och dricker vin med min kompis Lovisa, eller fixar fint i lägenheten tillsammans med Per.

Vad är det bästa med att vara mamma?
–Att det att vara förälder tillför livet så oerhört mycket kärlek.
Vem shoppar du helst till, Bonnie eller dig själv?
–Eh... jag själv. Så klart.

Vad är det bästa med mode?
–Jag ser det som ett spännande och kreativt sätt att paketera sig själv och den man är. Det är föränderligt och samtida, något vardagligt som blir till något kul!

Budget eller lyx?
–Budget.

Och så sist men inte minst den klassiska frågan, väska eller skor?
–Väska och skor. Men mest skor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!