Foto: @carolinakluft/Instagram

Carolina Klüft ny programledare för Wild kids: "Ett perfekt äventyr för mig"

I sommar spelas den tolfte säsongen av "Wild kids" in, med tvåbarnsmamman Carolina Klüft som ny programledare.

Äntligen är det en kvinna, tillika tvåbarnsmamma, som blir programledare för barnens favoritäventyr "Wild Kids" på Barnkanalen. Den före detta idrottsstjärnan Carolina Klüft, 35, har dottern Laleh, 3,5, och ytterligare en ettårig dotter, och satsar nu på en ny passande karriär – som barnprogramledare.

Carolina Klüft ser fram emot sitt nya uppdrag. Foto: @carolinakluft/Instagram

– Jag är väldigt glad för mitt nya uppdrag som programledare för "Wild kids". Det känns som det perfekta uppdraget för mig där fysisk aktivitet, äventyr, tävlingar, kamratskap och härliga ungar står i fokus, säger hon, och får medhåll av Johanna Gårdare, programchef Barn och ungdom på SVT:

– Programledaren är den trygga klippan för barnen som utsätts för stora spännande utmaningar i en miljö utan sina föräldrar. Det kommer Carolina att vara helt rätt person för.

Inspelningen drar igång i slutet av sommaren i Järvsös vildmark i Hälsingland och planeras få premiär i vinter. Förstapriset är även i år en resa, men vart det bär av avslöjas senare.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!