Cakepops på havrebollar

Cake pops har blivit omåttligt populära. Leila Lindholm gör dem med havrebollar.

Cirka 12 stycken.DU BEHÖVER:100 g mjukt smör1½ dl strösocker3 dl havregryn1 tsk vaniljsocker3 msk kakao av god kvalitet2 msk kallt kaffe300 g mörk kvalitetschoklad, 70 %Valfritt strösselGÖR SÅ HÄR:1. Blanda smör, strösocker och havregryn i en bunke.2. Blanda i vaniljsocker och kakao, tillsätt sist kallt kaffe.3. Forma till bollar runt en pinne och låt dem stelna i kylen.4. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).5. Ta ut havrebollarna, doppa dem i smält choklad och strö över strössel.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!